Видео Landing Page

Ви треба супер брз интернет по одлична цена?

Ви ја претставуваме најновата, "Толку брза" понуда на Неотел за супер брз интернет! Почнувајќи од 1ви септември, добијте 50% попуст на месечната претплата до крајот на годината. Интернет со огромни брзини, со кој симнувањето и сурфањето ќе биде "Толку брзо". Одберете помеѓу некој од пакетите со оптички или безжичен (ЛТЕ) интернет пакет и пронајди го она што ти одговара најмногу "Толку брзо".


 

Вашите омилени ТВ-канали, бесплатно до крајот на годината!

Искористете ја можноста, до 15-ти октомври и земете пакет со 50% попуст на месечната претплата до крајот на годината. Со неоТВ вашиот телевизор ќе ви понуди многу повеќе од обична телевизија. Уживајте во омилените ТВ-канали како и многубројни Андроид™ апликации директно на вашиот телевизор. Исто така сега можете да одберете еден од двата ТВ-пакети Балкан+ или Дигиталб Бејзик и збогатете го вашиот избор на канали бесплатно до крајот на годината.


 

50% попуст и за сите бизнис корисници!

Сакате стабилен и брз интернет со одлична техничка поддршка за вашиот бизнис по пристапни цени? Одберете еден од нашите бизнис пакети и уживајте во 50% попуст на месечната претплата до крајот на годината.  Двојно помали месечни трошоци со двојно поголем квалитет.


 

Станете и вие дел од семејството на Неотел и сурфајте со супер брз интернет.

Побрзајте, понудата трае до 15ти октомври.

*Промотивната понуда се однесува за издадените месечни фактури до крајот на 2018та година.
**Бесплатен дополнителен ТВ пакет важи до крајот на 2018та година по избор од еден од дадените пакети Балкан + или Дигиталб бејзик. По истекот на промотивниот бесплатен период за дополнителниот ТВ пакет, услугата автоматски ќе биде продолжена и ќе се наплаќа месечно, согласно цените од ценовникот. Доколку корисникот сака да го прекине дополнителниот ТВ пакет по бесплатниот период, неопходно е да пријави лично 30 дена однапред. Истото може да се направи во нашиот салон или кај некој од нашите продажни партнери.

Видео Landing Page

Видео Landing Page

Видео Landing Page

Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме

[recaptcha]