БРЗИНИ ДО 300 Mbps

tab

СИМЕТРИЧНИ ИНТЕРНЕТ

НЕОГРАНИЧЕН ИНТЕРНЕТ

ТАРИФИРАЊЕ ПО СЕКУНДА

ВИРТУЕЛНА ТЕЛЕФОНСКА ЦЕНТРАЛА

Одберете оптички пакет со совршени перформанси за професионално функционирање на вашата компанија.

Office Fiber 100

1.590 ДЕН. месечно
 • До 100 Mbps / 100 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
 • Виртуелна централа - до 3 локали
 • Тарифирање по секунда
 • Вклучен хостинг пакет
НОВО

Office Fiber 200

1.990 ДЕН. месечно
 • До 200 Mbps / 200 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
 • Виртуелна централа - до 5 локали
 • Тарифирање по секунда
 • Вклучен хостинг пакет
ново

Office Fiber 300

2.990 ДЕН. месечно
 • До 300 Mbps / 300 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
 • Виртуелна централа - до 5 локали
 • Тарифирање по секунда
 • Вклучен хостинг пакет
НОВО

Славиме 15 години затоа Ви нудиме супериорни перформанси по одлична цена

Како да нарачате?

Продажни места

Продажни места

Дознајте каде се може да случите договор за нашите услуги.
Кликни тука

Телефонска нарачка

Телефонска нарачка

Јавете се во контакт центарот и телефонски склучете договор. Ние ќе се погрижиме за доставата на документите!
02/ 55 11 188

Провете дали има оптика на вашата локација!

*Промотивните цени важат само за договори склучени на 24 месеци до 31.10.2019 година и истите се за цело времетраење надоговорот.

**НЕОТЕЛ фер политика: По искористени 1T (Office Fiber 100), 2T (Office Fiber 200), 5T (Office Fiber 300), брзината на интернетот се
намалува до 10 Мbsp/10 Mbps. Дополнителниот интернет сообраќај не е предмет на наплата.