Телевизија  /  Што е neoTV?

Нудиме нов концепт на интерактивна телевизија достапна не само на вашиот телевизор. Сега ви нудиме гледање на било кој смарт уред кога сакате од каде сакате!

Што е neoTV?

Нов концепт на интерактивна телевизија!

Модерниот начин на живеење бара модерен пристап во гледањето телевизија. NeoTV го овозможува токму тоа. Освен што ги овозможува сите погодности од модерниот начин на гледање на телевизија, како што се паузирање, премотување и снимање на програмата во живо, вклучувајќи електронски програмски водич, neoTV сите овие бенефити ги нуди на кој и да е уред и насекаде каде што има интернет.

k1

Интерактивна телевизија

NeoTV ги овозможува сите погодности што ги нуди IP телевизијата. Со неа може да паузирате, премотувате или да закажувате снимање на програмата во живо преку електронскиот програмски водич (EPG). Секако вклучени се опциите за родителска контрола, снимки со целата програма од националните канали од последните три дена како и можност за слушање радио станици. Она што ја прави уште подобра оваа можност е што на еден телевизор може да има повеќе профили со различни подесувања, така што според тоа кој е најавен на neoTV апликацијата во омилени канали ќе се прикажуваат оние програми кои корисникот ги избрал.

Модерен уред за највпечатливо искуство

NeoTV користи Android™ базиран уред кој нуди напредни можности и гледањето телевизија го поставува на едно повисоко ниво. Истиот работи како за новите LCD телевизори така и за старите CRT телевизори. Базиран на Android™ платформата neoTV уредот овозможува инсталација на сите апликации кои ги користите и на вашиот мобилен. Уредот е целосно отворен и секоја посакувана апликација од Google Play Store може да ја преземете и да ја користите.

ured-interaktivna-televizija

Сакате повеќе информации?

Јавете се на 02/55 11 155 или оставете контакт број во полето

[recaptcha]

Телевизија  /  ТВ канали

Направивме селекција од најгледаните канали без притоа да гледаме на бројката на канали како квалитет на neoTV туку квалитетот на каналите како карактеристика која ќе не направи различни од останатите.

Пакет канали: Основен +

Македонски канали

HD

250px-Logo_of_the_Macedonian_Television_2012.svg

250px-Logo_of_the_Macedonian_Television_2012_-_second_channel.svg
2000px-Logo_of_Kanal_5.svg
HD

2000px-Logo_of_Sitel.svg

HD

alfa-tv-mk

24_vesti_logo

HD

telma_logotip_kirilica_pozitiv_rgb_1_converted

HD

tv-nova

HD

Alsat_M.svg

HD

Shenja logokanal5plusSitel-3mktv3nasa-tv-logo
tvkoha1*

HD


Tera televizija LOGO transparent KOCKA*

Спортски канали

SK_1_RGB

HD

SK_2_RGB

HD

SK_3_RGB

SK4SK5SK6SK_GOLF_RGBLov i ribolov

Филмски канали

MK

FOX

MK

MK

MK

logos-big_0038_FOX-CRIME_Logo-COLOR-200x113

MK

Музички канали

2000px-MTV_Dance.svg2000px-MTV_Hits.svgMtv_rocks.svgVh1_classicVH1_logo.svg
Trace_Urban_logo_2010.svggrand_logo_3dFIGHTBOX_HD_stary_font

Забавни канали

MK

24-kitchen

MK

travelchannel_nieuwlogo

MK

Tlc_logo_discovery.svg

HD

TraceSSLogo

HD

arte-hd

Детски канали

Cartoon_Network_logo.svg
Boomerang_2014_logo.svg
ctv_orlando-kids_s
MK

da_vinci_learning_630x355

MINI-ULTRA
Nickelodeon_logo
nickjr-logo-200x200
ULTRA
jimjam-logo

Документарни канали

MK

National-Geographic-logo

MK

DSC_pos

MK

2000px-Nat_Geo_Wild_Variante_Logo.svg

MK

animal-planet-logo

MK

Viasat_history

MK

viasat-explorer

MK

viasat-nature-logo

HD

Russia_Today_Doc_HD

Интернационални канали

cnn-logo-square
filmbox_plus_cz
HD

france-2-hd

rai-uno
rai-duo
sat-1
Russia_24
RTR_Planeta
Logo_of_TRT1_(Türkiye_Radyo_Televizyon).svg
RTL Television

Регионални канали

HD

N1teleLogo

Logo_HRT.svgbnt_worldLogo_HRT.svgbnt_worldRadio-Televizija-Srbije-Logo.svg

HD

al-jazeera-logo

Дополнителни пакети на канали

Дигиталб Basic пакет

100 ден./мес.*

filmbox_plus_cz
HD

HD

FBExtraHD_logo

FIGHTBOX_HD_stary_font

Filmbox_arthouse_pl

DOCUBOX_HD

360_Tune_Box_Black
EROX_HD

EROXXX_HD_CMYK
EROX_HD
EROX_HD

HD

Дигиталб Family пакет

250 ден./мес.*

HD

filmbox_plus_cz

HD

FASHIONBOX_HD

HD

FASTandFUNBOX_HD

FBExtraHD_logo

FIGHTBOX_HD_stary_font

FBExtraHD_logo

Filmbox_arthouse_pl

DOCUBOX_HD

360_Tune_Box_Black
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
HD

EROXXX_HD_CMYK

Дигиталб Total пакет

350 ден./мес.*

HD

filmbox_plus_cz

HD

filmbox_plus_cz

HD

FASHIONBOX_HD

HD

FASTandFUNBOX_HD

FBExtraHD_logo

FBExtraHD_logo

FIGHTBOX_HD_stary_font

Filmbox_arthouse_pl

DOCUBOX_HD

360_Tune_Box_Black
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
HD

EROXXX_HD_CMYK

HD

EROXXX_HD_CMYK

HD

EROXXX_HD_CMYK

HD

EROXXX_HD_CMYK

Филмбокс пакет

Пакетот е вклучен во:
neoTrio Fix Optima, neoTrio Fix Ultra, neoTrio Fiber Optima, neoTrio Fiber Ultra
250 ден./мес.

filmbox_plus_cz
HD

FASHIONBOX_HD

HD

FASTandFUNBOX_HD

HD

FBExtraHD_logo

HD

FIGHTBOX_HD_stary_font

Filmbox_arthouse_pl
HD

DOCUBOX_HD

360_Tune_Box_Black

HD

EROX_HD

HD

EROXXX_HD_CMYK

HD

– Канали со HD резолуција

MK

– Канали со титлуван превод на македонски

*Активирањето на дополнителните ТВ пакети се врши со потпишување на Анекс на Договорот во продажен салон. Времетраењето на користењето на дополнителните пакети минимум е 1 (еден) месец. Дополнителните ТВ пакети може да ги приклучи секој корисник кој има склучено договор за неоТрио пакет. Доколку се деактивираат предвремено, претплатникот е обврзан да плати го плати целиот месец. Дополнителните ТВ пакети целосно или делумно содржински може да се менуваат во текот на траењето на договорот, зависно од понудата на Неотел и зависно од склучените договори со имателите на правата за каналите, зависно од законската регулатива и слично. Digitalb пакетите се достапни само на еден уред (НеоТВ set top box). Доколку Претплатникот сака да користи на дополнителен уред (НеоТВ set top box), треба да купи уште еден дополнителен Digitalb пакет. Digitalb пакетите не се достапни на паметните уреди (Смартфон или таблети).