neoTrio 300

NEOTRIO 300 оптички интернет + neoTV 2 години 2.290 2.590ден./мес. со ДДВБез трошок за инсталација Карактеристики Телевизија До 100 вклучени (32 HD) канали Android™ ТВ уред со пристап до Google Play neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет) neoTV на вашиот компјутер 6 часа простор за снимање на програмата во живо Интернет Брзина до […]

neoTrio 100

NEOTRIO 100 оптички интернет + neoTV 2 години 1.690 1.990ден./мес. со ДДВБез трошок за инсталација Карактеристики Телевизија До 100 вклучени (32 HD) канали Android™ ТВ уред со пристап до Google Play neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет) neoTV на вашиот компјутер 6 часа простор за снимање на програмата во живо Интернет Брзина до […]

neoTrio 50

NEOTRIO 50 оптички интернет + neoTV 2 години 1.190 1.490ден./мес. со ДДВБез трошок за инсталација Карактеристики Телевизија До 100 вклучени (32 HD) канали Android™ ТВ уред со пристап до Google Play neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет) neoTV на вашиот компјутер 6 часа простор за снимање на програмата во живо Интернет Брзина до […]

Што е neoTV?

Современ концепт на интерактивна телевизија МОДЕРНО ТВ ИСКУСТВО Навикни се на погодностите од модерното гледање ТВ. Гледај што сакаш и кога сакаш. ANDROID ТВ УРЕД ТВ уредот стана паметен. Сега секој телевизор можеш да го претвориш во мини компјутер. ТЕЛЕВИЗИЈА КАДЕ И ДА СИ Инсталирај ја neoTV апликацијата на твојот смартфон или таблет и гледај […]

Останати пакети + ТВ

Одберете пакет идеален за вашите потреби ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА БРЗА И ЕДНОСТАВНА ИНСТАЛАЦИЈА 24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА neoTrio 10 LTE безжичен 1.190 ДЕН. месечно До 10 Mbps / 1 Mbps Неограничен интернет Вклучен WiFi рутер До 90 ТВ канали neoTV на 2 смарт уреди Android™ ТВ уред Дознај повеќе Договор на 2 години neoTrio 20 LTE безжичен […]

Оптика + ТВ

Совршена комбинација за вашиот дом ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА Навикни се на погодностите од модерното гледање ТВ. Гледај што сакаш и кога сакаш. БРЗИНА ДО 300 Mbps ТВ уредот стана паметен. Сега секој телевизор можеш да го претвориш во мини компјутер. НЕОГРАНИЧЕН ИНТЕРНЕТ Инсталирај ја neoTV апликацијата на твојот смартфон или таблет и гледај ТВ каде и […]