Вести

Колокација во neoDC Дата центар

NeoDC е нов колокациски Дата центар, дизајниран според високите Tier 3+ стандарди. Toj е прв и единствен неутрален колокациски Дата центар…


Известување

Почитувани корисници,

Поради прекинот во изминатиот месец, на сите домашни корисници…


Промена на канали

Почитувани корисници,

Сакаме да ве известиме дека од 01.03.2018 каналите …
СК 4, СК 5, СК 6 отсега и на neoTV!

Со цел на своите корисници да им понуди врвно спортско доживување во новата возбудлива спортска сезона,од денес Неотел ја збогатува….
Нова корпоративна страна на Neotel

Со цел да се доближи до корисниците, Неотел денес ја стави во функција својата нова корпоративна интернет страница. Истата ќе овозможи поедноставен современ приказ …


Неотел го промовира новиот сервис – neoTV!

Неотел го промовира својот нов сервис за домашни корисници – neoTV! Се работи за интерактивна дигитална телевизија која покрај стандардните опции како електронски програмски водич, …