Интернет  /  neoNET Fix

Fix 300

neoNet Fix

 • Брзина до 10 Mbps / 1 Mbps (download/upload)*
 • Вклучен интернет сообраќај од 300 GB**
 • Вклучен WiFi рутер
 • Динамичка IP адреса

Дополнителни услуги

 • Трошок за интервенција на терен за отстранување на дефект по вина на претплатникот – 1.416 ден.
 • Надомест за инсталација со екипа на Neotel – 1.490 ден.
*Брзината на пристап на интернет услугата може да зависи од повеќе фактори: брзината на веб страницата на која се пристапува, оптовареноста на глобалната интернет мрежа, конфигурацијата на компјутерот на корисникот, растојанието од ADSL приклучокот до мрежната инфраструктура и други. Ако не може да се постигне линиската брзина дефинирана со пакетот, Операторот се обврзува да ја испорача највисоката можна брзина, при што минималната брзина на проток на податоци нема да биде помала од 5 Mbps/512 Kbps (download/upload) во 95% од времето во текот на еден месец, во случај кога не е надминат вклучениот интернет сообраќај.
**По надминувањето на интернет сообраќајот вклучен во пакетот, брзината на пристап се намалува на 256/256 Kbps, до завршување на месецот и следниот месец брзината се враќа.

ЗА СИТЕ ПРЕТПЛАТИ

Вклучено во сите претплати на интернет пакети

24 ЧАСОВНА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

За какви и да е проблеми со услугата достапна е 24-часовна техничка поддршка на бројот 02/55 11 111.

АКТИВИРАЊЕ БЕЗ ЕДНОКРАТЕН НАДОМЕСТ

Активирањето на сите пакети склучени на договор од 2 и 1 година се без еднократен надомест.

БЕСПЛАТЕН БЕЗЖИЧЕН РУТЕР

Бесплатен безжичен рутер е дел од стандардната опрема што ја добивате. Воспоставете безжична мрежа и сурфајте на кој и да е уред без ограничување во било кој и да е дел од вашиот дом.

ПРОВЕРКА НА ПОТРОШЕНИОТ СООБРАЌАЈ

Бидете безгрижни! Преку порталот на Neotel имате постојана контрола на потрошениот сообраќај.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

1.190 ден./мес.

Повеќе

neoTrio Fix Start

 • 80 ТВ канали (16 HD канали)
 • neoTV за на 2 смарт уреди
 • Неограничен интернет
1.050 ден./мес.

Повеќе

Fix 300 + Phone

 • Брзина до 10 Mbps / 1 Mbps
 • 300 GB интернет сообраќај
 • Неограничени разговори во Neotel
 • ПРОМОЦИЈА!
1.390 ден./мес.

Повеќе

Fiber 50/50

 • Брзина до 50 Mbps / 50 Mbps
 • 600 GB интернет сообраќај
 • Вклучен WiFi рутер

1.050 ден./мес.*
Еднократен надомест: 0 ден.

Fix 300

1.050 ден./мес.*
Еднократен надомест: 0 ден.
1.250 ден./мес.*
Еднократен надомест: 0 ден.

Fix 300

1.250 ден./мес.*
Еднократен надомест: 0 ден.
1.350 ден./мес.*
Еднократен надомест: 1.490 ден.

Fix 300

1.350 ден./мес.*
Еднократен надомест: 1.490 ден.
Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме

[recaptcha]