Интернет  /  neoNET WiMAX

Со neoNet WiMAX пакетите веќе не е битно каде го користите интернетот. Сега без посебна процедура пренесете ја антената на друга локација и сурфајте без ограничување.

Net PRO

neoNet WiMAX

 • Брзина до 12 Mbps / 1 Mbps (download/upload)*
 • Неограничен интернет сообраќај
 • Преносен интернет со 20 GB интернет-сообраќај**
 • Можност за префрлање на интернет-антена на друга локација
 • Динамичка IP адреса

Дополнителни услуги

 • Трошок за интервенција на терен за отстранување на дефект по вина на претплатникот – 1.416 ден.
 • Цена за релокација/преселба на надворешна антена – 1.770 ден.
 • Надомест за инсталација на опрема и надворешна антена со екипа на Neotel – 1.490 ден.
*Брзината на интернет пристапот не е загарантирана и истата може да зависи од повеќе фактори како што се: јачината на сигналот, оддалеченоста од базната станица, бројот на корисници кои ја користат базната станица, брзината на веб страницата на која се пристапува, оптовареноста на интернет мрежата, конфигурацијата на компјутерот и други фактори.
Максимална брзина за пренос на податоци: 10 Mbps download /1 Mbps upload.
Просечна брзина за пренос на податоци: 3-6 Mbps download/512 Kbps upload.
Минимална брзина за пренос на податоци:1 Mbps download /128 Кbps upload.
**По надминувањето на интернет-сообраќајот вклучен во пакетот, брзината на пристап се намалува на 256/256 Kbps.

ЗА СИТЕ ПРЕТПЛАТИ

Вклучено во сите претплати на интернет пакети

24 ЧАСОВНА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

За какви и да е проблеми со услугата достапна е 24-часовна техничка поддршка на бројот 02/55 11 111.

АКТИВИРАЊЕ БЕЗ ЕДНОКРАТЕН НАДОМЕСТ

Активирањето на сите пакети склучени на договор од 2 и 1 година се без еднократен надомест.

ТЕЛЕФОНСКА ЛИНИЈА СО МИНИМАЛНА ДОПЛАТА

Со најевтина претплата од само 60 ден. месечно можете да вклучите фиксна телефонија во рамките на пакетот.

ПРОВЕРКА НА ПОТРОШЕНИОТ СООБРАЌАЈ

Бидете безгрижни! Преку порталот на Neotel имате постојана контрола на потрошениот сообраќај.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

1.190 ден./мес.

Повеќе

neoTrio Fix Start

 • 80 ТВ канали (16 HD канали)
 • neoTV за на 2 смарт уреди
 • Неограничен интернет
1.350 ден./мес.

Повеќе

Net PRO + Phone

 • Брзина до 12 Mbps / 1 Mbps
 • Неограничен интернет
 • 20 GB мобилен интернет
 • Неограничени разговори во Neotel
1.590 ден./мес.

Повеќе

Fiber 60/60

 • Брзина до 50 Mbps / 50 Mbps
 • 800 GB интернет сообраќај
 • Вклучен WiFi рутер

1.290 ден./мес.*
Еднократен надомест: 0 ден.

Net PRO

1.290 ден./мес.*
Еднократен надомест: 0 ден.
1.390 ден./мес.*
Еднократен надомест: 0 ден.

Net PRO

1.390 ден./мес.*
Еднократен надомест: 0 ден.
1.590 ден./мес.*
Еднократен надомест: 1.490 ден.

Net PRO

1.590 ден./мес.*
Еднократен надомест: 1.490 ден.
Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме

[recaptcha]