Одбери еден од пакетите со специјални роденденски цени и вклучени дополнителни ТВ пакети.

Интернет

Net 20

LTE безжичен
ДЕН.790
690 ДЕН. месечно
 • До 20 Mbps / 2 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

Fiber 50

Оптички
ДЕН.1190
790 ДЕН. месечно
 • До 50 Mbps / 50 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

Fiber 100

Оптички
ДЕН.1790
1.490 ДЕН. месечно
 • До 100 Mbps / 100 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

Fiber 300

Оптички
ДЕН.2390
2.090 ДЕН. месечно
 • До 300 Mbps / 300 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

БЕСПЛАТЕН ДОПОЛНИТЕЛЕН ТВ ПАКЕТ ВО ПРВАТА ГОДИНА ОД ДОГОВОРОТ ЗА NEOTRIO ПАКЕТИТЕ

БАЛКАН + (13 КАНАЛИ)

TRING BASIC+ (15 КАНАЛИ)

Интернет + ТВ

neoTrio 20

LTE безжичен
ДЕН.1290
1.190 ДЕН. месечно
 • До 20 Mbps / 2 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
 • До 90 ТВ канали
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
ПРОМО

neoTrio 50

Оптика
ДЕН.1490
1.190 ДЕН. месечно
 • До 50 Mbps / 50 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
 • До 100 ТВ канали
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
ПРОМО

neoTrio 100

Оптика
ДЕН.1990
1.690 ДЕН. месечно
 • До 100 Mbps / 100 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
 • До 100 ТВ канали
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
ПРОМО

neoTrio 300

Оптика
ДЕН.2590
2.290 ДЕН. месечно
 • До 300 Mbps / 300 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
 • До 100 ТВ канали
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
ПРОМО

Како да нарачаш?

Продажни места

Продажни места

Дознај каде се може да случиш договор за нашите услуги.
Кликни тука

Телефонска нарачка

Телефонска нарачка

Јави се во контакт центарот и телефонски склучи договор. Ние ќе се погрижиме за доставата на документите!
02/ 55 11 155

Провери дали има оптика до твојот дом!

*Промотивната цена важи до истекот на 2 годишниот договорот, а потоа услугата ќе се наплаќа согласно официјалниот ценовник на НЕОТЕЛ.

**Бесплатниот дополнителен ТВ пакет важи до истекот на првата година од договорот. По истекот на првата година, доколку Корисникот не побара поинаку, дополнителниот ТВ пакет автоматски ќе продолжи да се наплаќа по неговата редовна цена согласно официјалниот ценовник на НЕОТЕЛ.
 • Скопје – Неотел Продажен Салон: 02/55 11 155
 • Скопје – Анхоч ТЦ Буњаковец: 02/3217-528
 • Скопје – Анхоч Веро Центар: 02/3232-632
 • Скопје – Анхоч City Mall: 02/3051-340
 • Скопје – Анхоч ТЦ Рамстор: 02/3119-881
 • Скопје – Анхоч ТЦ Бисер: 02/2451-407
 • Скопје – Анхоч ГТЦ: 02/3215-068
 • Тетово – Неон Системи: 044/ 550 315
 • Битола – Неотел Нет: 047/550 010
 • Куманово – К-Нет: 031/ 550 550
 • Велес – Бит Системи: 043/ 551 919
 • Св. Николе – Нет и Ком: 032/440-336
 • Струмица – Нинекс: 034/327-123
 • Кратово – Дарс Компјутери: 076/977-340
 • Гостивар – ММ Комерц: 075/314-450
 • Струга – Интек: 046/ 552 550; 075/ 287 622
 • Кичево – Адвансед Дигитал Нетворк: 045/ 550 500
 • Охрид – Домино: 046/ 279 495