Роденденска понуда

Одбери еден од пакетите со специјални роденденски цени и вклучени дополнителни ТВ пакети. Интернет Net 20 LTE безжичен ДЕН.790 690 ДЕН. месечно До 20 Mbps / 2 Mbps Неограничен интернет Вклучен WiFi рутер Дознај повеќе Договор на 2 години ПРОМО Fiber 50 Оптички ДЕН.1190 790 ДЕН. месечно До 50 Mbps / 50 Mbps Неограничен интернет […]

Роденденска понуда/домашни

Одбери еден од пакетите со специјални роденденски цени и вклучени дополнителни ТВ пакети. Интернет Net 20 LTE безжичен ДЕН.790 690 ДЕН. месечно До 20 Mbps / 2 Mbps Неограничен интернет Вклучен WiFi рутер Дознај повеќе Договор на 2 години ПРОМО Fiber 50 Оптички ДЕН.1190 790 ДЕН. месечно До 50 Mbps / 50 Mbps Неограничен интернет […]

Net 50

NET 50 ВДСЛ интернет 2 години 1.090ден./мес. без ДДВ Без трошок за инсталација Карактеристики Интернет Брзина до 50 Mbps/10 Mbps (download/upload)* 5000GB вклучен интернет-сообраќај Вклучен WiFi рутер Динамичка IP адреса Телефонија Неограничени разговори во мрежата на НЕОТЕЛ Идентификација на повик (CLIP) – бесплатно Повици на итни броеви (192, 193, 194, 195) – бесплатно Интервал на […]

Телефонија

Фиксна телефонија Доколку не сте корисник на пакетираните услуги, Неотел фиксната телефонија ви е достапна преку големиот број партнери (кабелски оператори) на НЕОТЕЛ низ Р.С. Македонија. Пакет 150 177 ДЕН. месечно 3 месеци неограничено во мрежата на НЕОТЕЛ 100 мин. кон останатите фиксни оператори Дознај повеќе Пакет 300 354 ДЕН. месечно Неограничено во мрежата на […]

neoTrio 50/10

NEOTRIO 50/10 ВДСЛ интернет + neoTV 2 години 1.490ден./мес. со ДДВ Без трошок за инсталација Карактеристики Телевизија До 90 вклучени (25 HD) канали Android™ ТВ уред со пристап до Google Play neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет) neoTV на вашиот компјутер 6 часа простор за снимање на програмата во живо Интернет Брзина до […]

neoTrio 10

NEOTRIO 10 Безжичен интернет + neoTV 2 години 1 година Неопределено 1.190ден./мес. со ДДВ Без трошок за инсталација 1.590ден./мес. со ДДВ Без трошок за инсталација 1.690ден./мес. со ДДВ 1.490 ден. еднократен надомест Карактеристики Телевизија До 90 вклучени (25 HD) канали Android™ ТВ уред со пристап до Google Play neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или […]

neoTrio 20

NEOTRIO 20 Безжичен ЛТЕ интернет + neoTV 2 години 1.190 1.290ден./мес. со ДДВБез трошок за инсталација Карактеристики Телевизија До 90 вклучени (25 HD) канали Android™ ТВ уред со пристап до Google Play neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет) neoTV на вашиот компјутер 6 часа простор за снимање на програмата во живо Интернет Брзина […]

Net 30

NET 30 Безжичен ЛТЕ интернет 2 години 990ден./мес. со ДДВ Без трошок за инсталација Карактеристики Интернет Брзина до 30 Mbps/3 Mbps (download/upload)* 5000GB вклучен интернет-сообраќај Вклучен WiFi рутер Динамичка IP адреса Телефонија Неограничени разговори во мрежата на НЕОТЕЛ Идентификација на повик (CLIP) – бесплатно Повици на итни броеви (192, 193, 194, 195) – бесплатно Интервал […]

Net 20

NET 20 Безжичен ЛТЕ интернет 2 години 1 година Неопределено 690 790 ден./мес. со ДДВ Без трошок за инсталација 1.190ден./мес. со ДДВ Без трошок за инсталација 1.290 ден./мес. со ДДВ 1.490 ден. еднократен надомест Карактеристики Интернет Брзина до 20 Mbps/2 Mbps (download/upload)* 1000GB вклучен интернет-сообраќај Вклучен WiFi рутер Динамичка IP адреса Телефонија Неограничени разговори во мрежата […]

neoTrio 300

NEOTRIO 300 оптички интернет + neoTV 2 години 2.290 2.590ден./мес. со ДДВБез трошок за инсталација Карактеристики Телевизија До 100 вклучени (32 HD) канали Android™ ТВ уред со пристап до Google Play neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет) neoTV на вашиот компјутер 6 часа простор за снимање на програмата во живо Интернет Брзина до […]