4 причини зошто да платиш електронски!

Брзо плаќање

Притисни на копчето подолу за само 60 секунди изврши го плаќањето на твојата фактура.

Неверојатно брзо

Потребни се само 60 секунди за да извршиш плаќање на сметката. Погледни го видеото и увери се.