ПРОФЕСИОНАЛНИ ХОСТИНГ УСЛУГИ

24/7 техничка поддршка
Резервна копија (back-up)
Брзи и стабилни сервери
Безбеден дата центар

Брзини до 300 Mbps
Неограничен интернет
Бесплатна телефонска линија
neoTV и во вашата канцелација

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

БРЗИНИ ДО 300 Mbps

Неверојатно стабилен и супербрз оптички интернет

ДАТА ЦЕНТАР

Kолокациски Дата центар, дизајниран според високите Tier 3+ стандарди.

ТАРИФИРАЊЕ ПО СЕКУНДА

50% пониски трошоци за фискна телефонија.

tab

СИМЕТРИЧНИ ИНТЕРНЕТ

Професионални интернет пристап со симетрични загарантирани брзини

Тарифирање по секунда

За разлика од тарифирањето по минута ние наплаќаме по секунда. Секој разговор се наплаќа точно колку што разговарате.

50%

ПОНИСКИ ФАКТУРИ

Симетричен интернет пристап

Ако имате повеќе компјутери поврзани во мрежа, исклучително важно е да имате квалитетен интернет со големи и симетрични брзини. Квалитетна врска ќе им овозможи беспрекорна интернет поврзаност со искористување на максималните ресурси.

Виртуелна телефонска централа

Заштедете на трошоци на телефонска централа и активирајте виртуелна која промотивно ја добивате вклучена во новите оптички пакети.